Keshtjella Xhafa

Kështjella Xhafa është një bar, restorant, piceri dhe se fundmi me ambjentin më te ri të pastiçerisë. Na gjeni ne aksin nacional Shkodër – Koplik, në të djathë. Në ambjentin e jashtëm me një atmosferë relaksuese; ndërsa fëmijët tuaj zbaviten në këndet e lojërave.